Derde locatie in Rosmalen

Na één jaar test gedraaid te hebben in Boxtel was het tijd voor het volgende marktonderzoek. Rosmalen kwam snel in het vizier en sinds Mei van 2019 is ook hier een filiaal geopend. Na een grondige verbouwing is het concept hierheen gekopieerd incl een nieuw team van vijf personen. De ruime salon van 130m2 telt 10 stoelen en 3 wastafels en is gevestigd hartje centrum van Rosmalen met genoeg gratis parkeergelegenheid pal voor de deur.

Tweede locatie in Boxtel

Na grondig marktonderzoek en veel animo is sinds November van 2017 een tweede filiaal geopend. Na een grondige verbouwing van 3maanden is het concept hierheen gekopieerd incl een nieuw team van zeven personen. De ruime salon van 150m2 telt 11 stoelen en 4 wastafels en is gevestigd hartje centrum van Boxtel met genoeg parkeergelegenheid pal voor de deur.

Jubileum - 10jaar

Inmiddels bestaan Change Hairstyling op Januari 2017 al weer 10 jaar. Dat is natuurlijk met grote trots uitgebreid gevierd met het gehele team en al onze klanten. Want zonder klanten geen Change Hairstyling. Op naar de volgende 10 jaar.

Verhuizing eerste verstiging naar een nieuwe locatie

Na de tweede verbouwing bleek Change Hairstyling langzamerhand uit haar voegen te groeien in het pand op de Sint Elisabethstraat 52 in Vught. De ligging en faciliteiten waren niet toereikend meer. Change Hairstyling moest op zoek naar een oplossing voor haar capaciteitsprobleem die geleidelijk haar service begon te beïnvloeden. Al snel werd er een nieuwe locatie gevonden op de Michiel de Ruyterweg 111 in Vught. Het pand waar vroeger de Harense Smid gevestigd was werd binnen 6 maanden omgetoverd tot een nieuwe locatie. Geschikt voor 16 stoelen, 4 wastafels, 200m2 salon oppervlakte met 200m2 kantoor oppervlakte.

Uitbreiding eerste locatie Vught

3 stoelen en 2 wastafels bleken al snel niet genoeg voor de aanwas aan nieuwe klanten die deze vast plek wisten te vinden binnen Vught. Klanten hoorde snel van de kwaliteit en service die geboden werd door het kleine team van specialisten op deze locatie waardoor uitbreiding nodig was. De locatie zelf had de mogelijkheid nog aantal extra vierkante meters in gebruik te nemen. De salon werdt snel uitgebreid met 5 stoelen en een visagie gedeelte, waarna het in totaal 9 stoelen telden.

In de volgende versnelling met Jos Beks

Inmiddels was de partner van Dorien, Jos Beks, al geruime tijd achter de schermen van Change Hairstyling bezig. Randzaken zoals verbouwingen, financiële- en personeelsadministratie en marketing waren ‘zijn’ ding. Echter besefte Dorien als snel dat alle taken moeilijk alleen zijn uit te voeren. In 2013 is definitief besluit genomen om Jos als partner in het bedrijf mee te nemen en taken te verdelen. Dream team Change Hairstyling is geboren, de duidelijke scheiding van taken en pragmatische aanpak van beide zorgen dat Change Hairstyling in groei gaat versnellen.

Eerste werknemers komen in dienst

Na een paar maanden geopend te zijn op een vaste locatie bleek al snel dat Dorien zelf handen te kort kwam voor de nieuwe aanwas van klanten. De eerste vacatures worden geplaats en de eerste leerlingen en topstylisten komen in dienst.

Eerste vast plek binnen Vught

Nadat het idee geboren was om Change Hairstyling een vaste plek binnen Vught te geven heeft het nog ruim 1,5 jaar geduurd eerdat deze plannen daadwerkelijk werden gerealiseerd. In juni 2012 was het zover. In een pand op de Sint Elisabethstraat 52 in Vught zijn de eerste stappen gezet naar een nog volledigere service met 3 stoelen en 2 wastafels.

Oprichting van Change Hairstyling door Dorien van Loon

In 2007 is Dorien van Loon begonnen als ambulante kapper in Vught en omgeving. Met de all-in service, uitstekende kennis van haar en kleuring en zeer scherpe prijzen. Groeide haar populariteit snel en binnen 2 jaar was er een wachtrij van 50 klanten. Die zich graag wilde aanmelden als nieuwe klant. Helaas voor deze wachtende klanten was de doorlooptijd wat traag door de grote tevredenheid en continuïteit van haar huidige klanten. Toch bleven de nieuwe klanten zich aanmelden waardoor het idee is geboren deze klanten in de toekomst in alle rust te kunnen behandelen op een vaste locatie.