In ons Online Agenda Systeem waar je zelf jouw afspraken kunt beheren, zit ook ons No show systeem verwerkt. Een No-Show is een klant die geen gebruik maakt van zijn/haar gereserveerde plaats. Welke alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet heeft gebruik en dus onaangekondigd niet verschijnt.

No Show

In de prijs van 1 behandeling zitten veel kosten verwerkt, en bij de meeste kapsalons zijn ook de klanten die niet komen opdagen verwerkt in de prijs, de zogenaamde No Shows. Zoals iedereen van ons gewend is, zijn wij geen standaard kapsalon maar transparant en duidelijk. Wij vinden het daarom niet nodig om onze eventuele No Show kosten door te berekenen in de prijs van onze bestaande behandelingen. Daar kun jij vervolgens van profiteren omdat wij hierdoor onze prijzen bewust laag kunnen houden. Wij vinden het daarom niet nodig dat jij als trouwe klant hiervan de dupe moet zijn.

Onze voorwaarden voor onze No Shows zijn als volgt:
(Tijdens de Corona Crisis zijn deze tijdelijk versoepeld)

- Vóór 24uur, kosten = Gratis:
Klanten kunnen tot minimaal 24uur van te voren gratis annuleren, zie het kopje annuleren, hiervoor wordt niets in rekening gebracht.
- Binnen 24uur, kosten = 50%:
Klanten die wel hun afspraak binnen 24uur annuleren wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats.
- Niet/Vergeten/Te laat, kosten = 100%:
Klanten die geen gebruik maken van zijn/haar gereserveerde plaats of te laat zijn, alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet gebruiken en onaangekondigd niet verschijnen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats. Het No-Show systeem zal dit automatisch herkennen en bijhouden wie wel, wie niet of wie te laat is voor zijn of haar ingeplande afspraak.

E-mail herinnering

Je ontvangt rond 18:00uur één dag voor jouw afspraak een extra herinnering in de vorm van een e-mail. Soms belanden deze herinneringen in de spam-box van de ontvanger waardoor het lijkt of deze niet verstuurd is. Deze e-mail is daarom een extra geheugensteun, je bent echter zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van jouw afspraak. Mocht je niet meer weten wanneer je jouw afspraak heeft staan? Gebruik dan onze App, het Online Portaal of bel voor Vught: 073 - 345 01 57 of voor Boxtel: 0411-244 244
Annuleren

Ben je verhinderd of wil je een afspraak annuleren/verplaatsen? Dan verzoeken wij je dit minimaal 24uur voorafgaand aan de behandeling te doen.

WEL

De onderstaande opties kan je gebruiken voor het annuleren van de afspraak:

- Telefoon: via het telefoonnummer van Vught: 073 - 345 01 57 of van Boxtel: 0411-244 244
- Voicemail: mocht er niemand in staat zijn je op het bovenstaande telefoonnummer te woord te staan, dan kan je een voicemailbericht achterlaten.
- Via de bevestigingsmail: om online te annuleren klik je op "Afspraak annuleren" in de bevestigingsmail die is toegestuurd na het maken van de online afspraak.  Heb je deze niet meer of niet ontvangen, neem dan direct even contact op met het bovenstaande telefoonnummer.
- Online: door in te loggen via het online afspraken beheer portaal met de onderstaande knop:
NIET

Alle annuleringen die via onderstaande opties aan ons zijn doorgegeven, worden niet gezien als annulering, daardoor kom je automatisch in ons "No Show systeem" terecht. Let er dus goed op hoe je de annulering aan ons doorgeeft om zo extra kosten te voorkomen.

- E-mail: onze e-mail wordt door ons niet dagelijks verwerkt.
- Sociale media: zoals Facebook, Twitter, Google+ berichten worden niet dagelijks verwerkt.
- Andere communicatiemiddelen