Afspraak maken Boxtel

Als je een online afspraak wilt maken heb je inloggegevens nodig. Deze zijn automatisch verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres tijdens het maken van jouw eerste afspraak. Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op "Wachtwoord vergeten" tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd gekozen hebt.

Mocht jouw e-mailadres niet bij ons bekend zijn, bel dan naar: 0411 - 244 244

Één afspraak = één persoon, wil je dus tegelijkertijd voor meerdere personen een afspraak maken, dan kan dit door meerdere afspraken in te plannen op hetzelfde tijdstip bij verschillende stylisten. Het opmerkingenveld is bedoeld voor toevoegingen aan de desbetreffende afspraak, en is niet bedoeld voor het aangeven van meerdere afspraken. Het opmerkingenveld wordt namelijk pas doorgenomen op de dag van de afspraak. Mochten er vragen zijn kan je natuurlijk altijd even bellen naar: 0411 - 244 244.

Ben je verhinderd? Dan verzoeken wij je minimaal 24uur voorafgaand aan de behandeling te annuleren. Om te annuleren klik je op "Afspraak annuleren" in de bevestigingsmail van de gemaakte afspraak. Indien je binnen 24uur voorafgaand aan de behandeling(en) wil annuleren, behouden wij ons het recht de behandeling(en) in rekening te brengen. Bekijk deze pagina voor de annulerings-mogelijkheden.

Via onderstaande knop is het mogelijk met je persoonlijke inloggegevens in te loggen en al je afspraken te bekijken en/of te beheren.

Omdat elke chemische behandeling (bijvoorbeeld een kleuring en omvorming) per klant specifiek is, kan je hiervoor geen afspraak maken in onze Online Agenda. Om hiervoor een afspraak te maken bel je met: 0411 - 244 244

Je ontvangt rond 18:00uur één dag voor de afspraak een extra herinnering in de vorm van een e-mail. Soms belanden deze herinneringen in de spam-box van de ontvanger waardoor het lijkt of deze niet verstuurd is. Deze e-mail is daarom een extra geheugensteun, je bent echter zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van jouww gemaakte afspraak. Mocht je niet meer weten wanneer je een afspraak hebt staan? Gebruik de App, ons Online-portaal of bel naar: 0411 - 244 244.